En magisk cirkusoplevelse

Kære Publikum. Glæd jer til når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022, med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere.

I hele Danmark

Cirkus for hele familien

April - September

Cirkus for HELE familien!

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde. 

Cirkus for HELE familien!

"Cirkus Trapez er Danmarks nye familievenlige cirkus"

Årets forstilling 2022

Ved at klikke dig videre kan du læse mere om vores forestilling.

Tourplan for Cirkus Trapez

Ved at klikke dig ind på siden kan du læse mere om vores Tourplan for Cirkus Trapez.

Køb dine billetter

Er du interesseret i billetter, kan du klikke dig videre og købe billetter til en forestilling.

En magisk cirkusoplevelse

Cirkus Trapez er Danmarks nye familievenlige cirkus. Vi gør en dyd ud af at skabe nogle rammer for vores forestilling, hvor vi værner om det traditionelle cirkus, og hvor nostalgi, eventyr og duften af savsmuld og popcorn er i højsæde. Vi glæder os til at se jer!

Cirkus familien

Er du nysgerrig på at vide, hvem der driver og står bag Cirkus Trapez? Inde på siden har du mulighed for at læse mere om os. Mød blandt andet den kongelige anerkendt cirkus bedømmer Isabella Enoch sammen med Bernhard Kaselowsky og Isabellas søn David Sosman.